ام اس دی اس مواد متا بی سولفید سدیم

ام اس دی اس مواد متا بی سولفید سدیم
کد کالا: MSDS 13

ام اس دی اس مواد (msds) :ام اس دی اس متا بی سولفید سدیم

سایز (ام اس دی اس) مواد (msds) کد سایز(ام اس دی اس) مواد (msds)

---

------
30*25 M
50*45 N
70*50 L
100*70 B
نوع جنسام اس دی اس مواد (msds) کد جنس ام اس دی اس مواد (msds)
برچسب روزرنگ D
برچسب شبرنگ R
برچسب شبنما P
جنس زمینه زیرام اس دی اس مواد (msds) کد زمینهام اس دی اس مواد (msds)
روزرنگ /گالوانیزه /پی وی سی G
شبرنگ/گالوانیزه /پی وی سی H
شبنما /گالوانیزه /پی وی سی Z

سایز سفارشی MSDS هم پذیرفته می شود .

سدیم متا بی سولفیت یک ترکیب غیرآلی با فرمول مولکولی Na2S2O5 و جرم مولکولی 190 گرم بر مول است که حاوی عناصر سدیم, سولفور و اکسیژن می باشد. این ماده عموما دارای ظاهری کریستالی به رنگ سفید یا زرد کمرنگ است. sodium-metabisulfite به سادگی درون آب حل می شود و به هنگام حل شدن بوی ناخوشایندی مانند سولفور ایجاد می کند. گرید خوراکی این ماده در صنایع غذایی بسیار پر کاربرد می باشد. در ادامه به کاربرد های متابی سولفیت سدیم بیشتر می پردازیم. برای خرید فروش و اطلاع از قیمت های این محصول از طریق راه های ارتباطی با ما همراه باشید

کاربرد های سدیم متا بی سولفیت :

 در صنایع غذایی:

سدیم بی سولفیت در صنایع غذایی معمولا به عنوان نگه دارنده برای مواد غذایی خشک مثل چیپس سیب زمینی یا پودر نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان یک ماده ی افزودنی, میزان مصرف روزانه آن در حدود 0.7 گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن انسان توصیه شده است. هر چند در صورت وجود آلرژی به ترکیباتی سولفیتی این مقدار باید کمتر باشد.

به عنوان یک عامل پاک کننده:

از این ترکیب گاهی در تولید نوشیدنی ها به عنوان استریل کننده و آنتی اکسیدان استفاده می کنند. افرادی که به نوشیدتی های کارخانه ای آلرژی دارند, عموما به دلیل وجود همین ترکیب sodium-metabisulfite در ترکیب آن است.

به عنوان یک عامل ضد باکتری،این ماده در فرایند تصفیه آب، تمیز کردن لوله های آب و غشاهای اسمز معکوس در تجهیزات آب شیرین کن مورد استفاده قرار می گیرد.

کاریردهای دیگر و نکات فروش این محصول :

این ترکیب به دلیل خواص اسیدی و نگه دارنده ای که دارد, برای استفاده در تاریکخانه های چاپ عکس در عکاسی ها, بسیار مناسب است. هر چند در حال حاضر این شیوه ظهور عکس در حال منسوخ شدن است. محصول فوق به عنوان یک ماده ی سفید کننده در تولید پارچه در صنایع نساجی و یا تولید خمیرکاغذ  و هم چنین به عنوان یک عامل pharmaceuticals در صنایع داروی به مصرف می رسد. گاهی نیز از آن در تولید لوازم آرایشی به عنوان یک ماده ی نگه دارنده استفاده می کنند. هم چنین از دیگر کاربردهای آن می توان به صنایع کشاورزی اشاره کرد.

ایمنی در هنگام کار با سدیم متا بی سولفیت :

استفاده بیش از اندازه استاندارد از این ماده به عنوان عامل نگهدارنده غذا, باعث کاهش میزان سولفیت در کبد انسان می شود. در صورت مصرف بیش از اندازه این ترکیب به صورت مداوم، ممکن است آسیب های زیانباری به سیستم ایمنی بدن انسان وارد کند. همچنین sodium-metabisulfite با سرطان ،اختلاط در باروری، اخلال در رشد کودک و هم چنین مشکلات عصبی در ارتباط است. افراد مبتلا به آسم و سایر آلرژیها نیز ممکن است به sodium-metabisulfite حساس باشند.

نکته ی دیگر این که این ترکیب را به هیچ عنوان نباید به صورت خالص مصرف کرد چراکه باعث تحریک دستگاه گوارش انسان می شود دلیل این امر این است که با اسید معده ی انسان واکنش می دهد و سولفوریک اسید تولید می کند. مصرف مقدار بالای آن می تواند موجب تهوع، استفراغ، اسهال، درد شکمی، اختلالات گردش خون و اخلال در سیستم عصبی انسان شود. دوز مرگ ناگهانی برای بزرگسالان بالغ 10 گرم است. از این جهت لازم است پیش از شروع به کار حتما msds متابی سولفیت سدیم مطالعه گردد. تا از عوارض و خطرات این ماده اطلاع حاصل کنید.

روش تولید:

این ترکیب می تواند با تبخیر یک محلول بی سولفیت سدیم اشباع از سولفور دی اکسید تولید شود.

اسم های دیگر سدیم متا بی سولفیت :

اگر شما در حال چک کردن برچسب غذا، نوشیدنی ها و یا مواد تمیز کننده خانگی هستید، باید به خاطر داشته باشید که این محصول با نام های دیگری هم چون sodium pyrosulfite وdisodium salt pyrosulfurous acid نیز شناخته می شوند.

متا سدیم بی سولفات

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: